Film in de botenloods

Jachten en kotters op scheepsbokken waren op zaterdag 8 september 2018  het decor voor een nieuwe cinema van FabCityNature. Bezoekers nestelden zichzelf met een drankje op een strandbed en doken in het avontuur van Steve Zissou en zijn crew in een absurde film van Wes Anderson: The Life Aquatic.

 

Film aan de Pier

Vrijheid, liefde, de schittering over de watervlakte. De vertoonde film op 26 augustus was Atlantic. Deze film gaat zowel over de hoop op iets beters als de zee. De film combineert het opwindende idee van een onmogelijke missie - denk aan de stoere oceaanreizigers van de Kon-Tiki of onze eigen roeier Ralph Tuijn - met het beeld van de Afrikaanse immigrant. Een botsing van overbekende beelden; dat kán bijna niet anders dan een nieuwe manier van kijken opleveren...'

DJ's aan het Duinmeer

Noodweer maakte van de geprogrammmerde DJ's aan het Duinmeer op 24 augustus 2018, DJ's in het paviljoen....Maar dat deed geen afbreuk aan de goede sfeer. Warm en veilig binnen, vermengde het geluid van de kletterende regen tegen de ramen zich met de dansmuziek. Het was een mooie avond!

Openluchtbioscoop Midzomernacht

Een scherm voor het verstilde duinmeer, kleurrijke strandstoelen, enthousiaste bezoekers, een inspirerende film, warme dekens en popcorn; de ingrediënten voor de eerste Openluchtbioscoop van FabCityNature tijdens Midzomernacht op 23 juni. Het was een prachtige avond!

Fissa #2

Een mix van bewoners, ontwerpers, zeezeilers en personen van gemeente en bedrijven uit de haven zat aan tafel tijdens onze tweede Fissa. Een bijzondere locatie; de botenloods aan het einde van de boulevard. Geanimeerde gesprekken, persoonlijke verhalen, een heerlijk etentje, veel ambities en goede ideeën voor het gebied in de komende jaren. 

Fissa #1

In het najaar van 2017 vond de eerste Fissa plaats. De Fissa's zijn de eerste aanzet tot het bouwen van een actieve community rondom FabCityNature. Voor de Fissa worden personen van verschillende typen partijen bij elkaar gebracht; omwonenden, ondernemers, overheid, ontwerpers en onderwijs. De betekenis van de Fissa's wordt versterkt door samen te werken met zowel gevestigde partijen als nieuwkomers in het gebied. Tijdens het diner wordt de potentie van het gebied zichtbaar gemaakt, vinden gesprekken plaats en worden ideeën aandragen. Zo zijn wij ervan overtuigd dat er een hechte community ontstaat.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via een regelmatige nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom FabCityNature.

* indicates required